Schrijnwerkerij

In 1996 is de Algemene Schrijnwerkerij Hermans Rik in Ravels (Turnhout) opgericht. We zijn een relatief klein bedrijf, waardoor we snel kunnen werken en u veel persoonlijke aandacht en service kunnen bieden. Onze werkplaats heeft allerlei machines om ons te helpen snel en goed te produceren. Om u op maat te kunnen bedienen, bieden we hout, kunststof en andere materialen aan in allerlei soorten en maten en in een grote variatie van kleuren en structuren. 

U kunt bij Rik Hermans terecht voor allerlei algemene schrijnwerken en timmerwerken. Daarnaast verzorgen wij voor u ook totale interieurinrichting: wij maken en plaatsen onder andere binnen- en buitendeuren, ramen, trappen, balustrades, veranda's, maken wand- en muurkasten, keuken- en badkamerkasten enz. We leggen prachtige parketvloeren en plaatsen ook exclusieve carports. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in daktimmerwerken.

Onze schrijnwerkerij besteedt veel aandacht aan kwaliteit, precisie en afwerking, zodat al onze producten maatwerk zijn. Onze ruime ervaring garandeert dat wij u bieden wat u nodig heeft. Dus bent u op zoek naar algemene schrijn- en timmerwerken? Bij Rik Hermans bent u aan het juiste adres!

Voor alle schrijnwerken en timmerwerken!
Zo kunt u bij ons terecht voor ramen, deuren en parketvloeren.

Neem contact met ons op >>