Schrijnwerkerij

In 1996 is de Algemene Schrijnwerkerij Hermans Rik in Ravels (Turnhout) opgericht. We zijn een relatief klein bedrijf, waardoor we snel kunnen werken en u veel persoonlijke aandacht en service kunnen bieden. Onze werkplaats heeft allerlei machines om ons te helpen snel en goed te produceren. Om u op maat te kunnen bedienen, bieden we hout, kunststof en andere materialen aan in allerlei soorten en maten en in een grote variatie van kleuren en structuren. 

U kunt bij Rik Hermans terecht voor allerlei algemene schrijnwerken en timmerwerken. Daarnaast verzorgen wij voor u ook totale interieurinrichting: wij maken en plaatsen onder andere binnen- en buitendeuren, ramen, trappen, balustrades, veranda's, maken wand- en muurkasten, keuken- en badkamerkasten enz. We leggen prachtige parketvloeren en plaatsen ook exclusieve carports. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in daktimmerwerken.

Onze schrijnwerkerij besteedt veel aandacht aan kwaliteit, precisie en afwerking, zodat al onze producten maatwerk zijn. Onze ruime ervaring garandeert dat wij u bieden wat u nodig heeft. Dus bent u op zoek naar algemene schrijn- en timmerwerken? Bij Rik Hermans bent u aan het juiste adres!

Deuren

Bij Hermans Rik uit Ravels (Turnhout) staat de deur altijd voor u open! Want voor deuren op maat moet u bij ons zijn. Wij leveren regen-, tocht- en winddichte deuren die daarnaast ook nog inbraakveilig zijn. Als u glas in uw deuren wilt, dan zorgen wij ervoor dat er superisolerend glas in komt.En daarmee hebt u meteen ook een lagere energiefactuur. Om het geheel compleet te maken plaatsen wij ook voordeuromlijstingen op maat, zodat ze passen bij de stijl van uw woning. 

Bij ons wordt elke deur nog steeds in het eigen atelier gefabriceerd en afgewerkt. Of u nu een particulier, projectontwikkelaar of architect bent, wij staan klaar om uw deuren in elkaar te zetten, te frezen, te verven, vernissen en lakken, zodat we u een mooi afgewerkt product kunnen bezorgen. 

 Behalve allerlei deuren kunt u bij Rik Hermans ook terecht voor poorten in diverse soorten en maten. Afhankelijk van uw speciale wensen en natuurlijk de situatie ter plaatse, kunt u een keuze maken uit een sectionale, binnenblijvende, buitengaande of volautomatische poort. U heeft de keuze uit uitvoeringen in hout of metaal. Wij zorgen ervoor dat de stijl van de poort aansluit bij uw ramen en deuren.

Een aantal links met informatie over materialen en producten

- Würth, voor al uw montagemateriaal (http://www.wurth.be/)
- Houthandel Pieter van Mechgelen (http://www.houthandelvanmechgelen.be/)
- D'Hondt, groothandel in deuren en trappen (http://www.dhondt-nv.be/)
- Oosthout, groothandel in deuren (http://www.oosthout.com/)
- Ravels, een gedetailleerd stratenplan (http://www.ravels.be/stratenplan.htm)

Voor alle schrijnwerken en timmerwerken!
Zo kunt u bij ons terecht voor ramen, deuren en parketvloeren.

Neem contact met ons op >>