Specialist in daktimmerwerken en dakisolatie

Kunt u zich iets vervelenders voorstellen dan een kapot of lek dak? Het resultaat is tocht, vocht en andere ongemakken. Daarom dat het dak ongeveer het belangrijkste deel van uw woning is. Wanneer het niet 100% in orde is, kan er bijvoorbeeld heel wat warmte verloren gaan en de energierekening blijft ondertussen maar stijgen… 

Als uw dak onderhoud nodig heeft, wacht dan niet te lang en neem contact op met Hermans Rik uit Ravels (Turnhout), een echte gespecialiseerde dakwerker! Wij helpen u met plezier verder met kwalitatieve dakconstructies, dakkoepels en dakkapellen, maar ook voor renovaties en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij volgen uw of ons ontwerp, werken dakgoten af in PVC, kunststof, rockpanel en/of Trespa, alles is mogelijk. Wij zorgen voor uw dak! U kan ook bij ons terecht indien u uw dak wenst te isoleren. Contacteer ons voor een offerte!!

Rik Hermans heeft vele jaren ervaring, zodat alle houten daktimmerwerken geheel naar uw wens uitgevoerd kunnen worden. Wij komen graag naar u toe om de situatie op te nemen en u een vrijblijvende offerte aan te bieden. Wij werken rechtstreeks voor u, of in samenwerking met een andere aannemer, projectleider en/of architect. Vraag meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen.

voor alle informatie over onze dakwerken!
Ook voor timmerwerken en schrijnwerken kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op >>